Jump to content

Problems Resolved.

Rate this topic


Recommended Posts

  • Elders (Admins)

Hi all,

Just to let you know that todays problems with posting messages have been resolved.

There was a faulty partition on the server's hard disk which disrupted certain services such as the mySQL server. Initially it looked like another user was overwhelming the SQL server with connections but this was later ruled out and normal service resumed. After the problem was fixed, it was discovered the TIWWA database had become corrupted, this has also now been repaired and tested.

My apologies for the inconvienience.

Graham (Admin)

Link to comment
Share on other sites

Guest SouthernCelt
:clapping: Thanks for a fast fix Old Man.. and thanks for an explaination...its much appreciated to be kept in the loop !! :tasty:  :ouro:

<{POST_SNAPBACK}>

Amen! My ISP seems to have frequent problems of this sort and never bothers to tell any of us frequent users what the problems are (nor do they get on the problems as quickly as your host seems to).

Link to comment
Share on other sites

  • Elders (Admins)

Sure guys, no problem. Originally we thought it was effecting just this site but after the USA woke up (timezone), more people reported the same and our host was able to track it down.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using our website you consent to our Terms of Use of service and Guidelines. These are available at all times via the menu and footer including our Privacy Policy policy.